Новини



СБУ Буковини очолив севастопольський болгарин?


Кадрове «цунамі» дісталося Буковини. Президент призначив нового начальника СБУ у Чернівецькій області.

Президент України Володимир Зеленський підписав указ про призначення Михайла Петрова на посаду начальника управління Служби безпеки України в Чернівецькій області. Новопризначений керівник чернівецького СБУ раніше працював заступником начальника цього ж управління.

До цього часу управління СБУ у Чернівецькій області очолював Володимир Компаниченко, який до лютого 2021 року працював заступником голови СБУ у Херсоні.

Тоді у Чернівці перемістився особовий склад управління з окупованого регіону, нагадує Zaxid.net.

Втім, повніше географію нового шефа СБУ Буковини розкриває база порталу Opendatabot.

Згідної неї, пан Петров є директором ОСББ «ЖКГ КОМУНАЛЬНИК» в селищі Чабани Києво-Святошинський р-ну.

Також він директор ППРГУ — Професійної Спілки Працівників Рибного Господарства, зареєстрованої за адресою: Київ, Майдан Незалежності, 2. Себто десь в підземних нетрях торгового центру «Глобус». Певно, до рибних зграй там ближче.

Відкритий на головного «штірлітца» Чернівецької области й ФОП: в Донецьку ще встиг зареєструвати хлоп. Основний вид діяльності: «Надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна».

Але найбільшою екзотикою в досьє Михайла Петрова є заснування Громадської організації «Севастопольське Болгарське товариство "Ізгрев"». Але тут він вже не директор: просто засновник.

Отже, ми зрозуміли: Петров — точно не москаль, а чистий болгарин. З самого Севастополя. Ну чи з Донецька. Може бути, що і з Києва, але це вже не точно.

Цікаво: а в СБУ Буковини взагалі є хтось з місцевих уродженців, який може б навіть і румунською мовою володів: прикордонна область, як не як...

Судячи з останніх кадрових перестановок, які вже згадував ЗУНР, то очолювати СБУ не можуть вихідці з Західної України. Припис Долі Західняків: бути тільки «гарматним м'ясом», судячи з фактів.


Щоб першим дізнаватися новини із Західної України, Польщі та світу, приєднуйтесь до Телеграм-каналу ЗУНР


Поширити:

Опитування

Коли Ви святкуватимете Різдво Христове?