Новини



СБУ на Закарпатті очолив офіцер з російським корінням


На Закарпаття призначили нового керівника обласного управління СБУ. Ним став Євген Борзілов, який раніше очолював обласне управління СБУ в Полтавській області. Видання zakarpattya.net.ua ретельно дослідило, що це за кадр.

Євген Вікторович Борзілов у 2014 році обіймав посаду заступника начальника Управління Департаменту контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері інформаційної безпеки СБУ, пише Закарпаття Онлайн.

Євген Борзілов прописаний у Полтаві. Його дружина Наталія на той час працювала головним спеціалістом у Департаменті забезпечення роботи Міністерства аграрної політики і жила у службовій квартирі.

Батько Євгена Борзілова народився у Волгоградській області Російської Федерації. Він військовий, був контррозвідником у відділі полтавської в/ч 34105.

Віктор Борзілов (батько) на той був час активним користувачем «Однокласників» [російська соціальна мережа, відома своєю співпрацею з ФСБ: зокрема, через злив даних користувачів — прим. ЗУНР], де постійно публікував світлини з купою родичів. Зокрема — із сином (на світлині).

Мати Євгена Борзілова народилася у Луганській області, сестра — у Смоленську, РФ.

За даними реєстру судових рішень, у липні 2018 року людину з таким самим ім’ям — Євгена Вікторовича Борзілова — зупинили на Хрещатику у Києві. Він керував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння.

У січні 2019 року його визнали винним у п’яному керуванні, але звільнили від покарання через закінчення строків давності притягнення.

Інтернет-видання "Останній бастіон" 11 липня «привітало» начальника ГУНП в Полтавській області Євгена Рогачова  та уповноважену особу Управління СБУ в Полтавській області Євгена Борзілова з тим, що,

завдячуючи їх «високопрофесійним діям», зрадник і колаборант, негласний співробітник ГУНП в Полтавській області Сергій Чередніченко (оперативний псевдонім «Ішак»), який останні роки переховувався на дачі у працівника поліції,

зміг без перешкод виїхати з території України та очолив «Фонд майна» у так званій «військово-цивільній адміністрації Херсонщини.

Просто цікаво: такі кадрові пертурбації — це радше що:

— черговий перерозподіл контролю за контрабандою?

— чи таки недовіра Києва до місцевих кадрів, вихідців з Західної України загалом, і Закарпаття зокрема?

Ну правда: нема на них Москаля! Ну того, що Генадій...


Щоб першим дізнаватися новини із Західної України, Польщі та світу, приєднуйтесь до Телеграм-каналу ЗУНР


Поширити:

Опитування

Коли Ви святкуватимете Різдво Христове?