Новини



Львівський волонтер Святослав Літинський взяв участь у засіданні тимчасової слідчої комісії


На ній зібралися парламентарі та представники Національного банку України, Міністерства внутрішніх справ та Міністерства цифрової трансформації України.

Про це Святослав Літинський повідомив на своїй сторінці у фейсбуку.

– Сьогодні взяв участь у робочій зустрічі з головою Верховної Ради Русланом Стефанчуком та у засіданні тимчасової слідчої комісії з питань розслідування можливих порушень в сфері розподілу гуманітарної допомоги. Дуже мені сподобалася конструктивність голови ВР та більшості присутніх. Однозначно буде продовження щодо напрацювання змін у законодавстві та, можливо, у практиці правозастосування. Я пробував пояснити, що допомога армії не є фактично гуманітарною допомогою, бо є допомогою для армії. І не є безкоштовно переданою іноземними державами, – написав Святослав Літинський.

На зустріч були присутні представники Національного банку України, Міністерства внутрішніх справ, Міністерства цифрової трансформації, Міністерства внутрішніх справ та члени профільних комітетів Верховної Ради України.

Нагадаємо, що за останні місяці були безпідставні обшуки в самого Святослава Літинського, а перед тим в Олеся Дзиндри і Романа Матиса.

Системні звинувачення, обшуки, арешти волонтерів спричинили до їхнього згуртування, що вилилося, зокрема, в цілу пресконференцію, де було багато речей щодо волонтерської діяльності розкладено по поличках.

Але львівським силовикам засідання Львівської обласної ради, де розглядалося питання системного тиску на волонтерів – виявилося до дупи.


Щоб першим дізнаватися новини із Західної України, Польщі та світу, приєднуйтесь до Телеграм-каналу ЗУНР


Поширити:

Опитування

Коли Ви святкуватимете Різдво Христове?