Новини



Діти чортківських військовослужбовців відпочивають в Франції


30 дітей із Чорткова, чиї батьки воюють на передовій, відпочивають на півдні Франції – у місті-побратимі Чорткова – Безьє. Французький муніципалітет запросив дітей із Чорткова до себе, запропонувавши безкоштовне проживання у центрі, що знаходиться у сосновому лісі, харчування та насичену розважальну і екскурсійну програму.

Діти проживають у наметовому містечку у величезному сосновому лісі, є кухні, туалети, кімнати відпочинку тощо. На території центру також є басейн, що охороняється. З дітьми там перебувають шестеро супроводжуючих , у тому числі медик та інструктор з плавання, знає правду Тернопільська Липа.

Практично щодня діти з Чорткова їздять на море та грають у водні ігри в басейні. Окрім того, французи підготували для наших дітей прогулянки на каное, батути, лазіння по деревах, анімацію і т.д.

Нагадаємо, що це вже не перший випадок, коли про юних чортківчан пам'ятають західні міста‑побратими: днями група дітей повернулася з відпочинку в латвійському місті Талсі.

Водночас міський голова Львова – Андрій Садовий, – більше переймається піаром на Гостомелі попід, Києвом, аніж постраждалими галицькими містечками.


Щоб першим дізнаватися новини із Західної України, Польщі та світу, приєднуйтесь до Телеграм-каналу ЗУНР


Поширити:

Опитування

Коли Ви святкуватимете Різдво Христове?