Новини



Садовий береться відбудовувати Гостомель, але не знає, де Чортків


Львівська влада пообіцяла допомогти з ремонтом одного з багатоповерхових житлових будинків у Гостомелі під Києвом, пошкодженого під час війни російськими військами.

Львів відбудує одну із зруйнованих багатоповерхівок у Гостомелі на Київщині, повідомив мер Андрій Садовий.

За його словами, місто також допоможе провести комунікації в модульному містечку, де тимчасово житимуть мешканці Гостомеля, які лишилися без домівок, пише Хмарочос.

— Впродовж двох тижнів команда львівського водоканалу облаштовуватиме всі комунікації та благоустрій для тимчасового містечка в Гостомелі. Тут житимуть місцеві, чиї будинки зруйнували російські ракети. Також зобов’язуємось до осені відбудувати одну із пошкоджених багатоповерхівок, написав він в Телеґрамі.

Зі Львова приїхали близько 20 працівників водоканалу зі своїми матеріалами, спецтехнікою. На місці також є спецтехніка місцевої військової адміністрації.

Виглядає доволі показово, що Садовий аж бігом підривається допомагати Гостомелю, в який і без того спрямовується велика міжнародна допомога, місто має постійну увагу з боку Києва тощо.

Натомість міський голова неофіційної столиці Галичини впритул не помічає потреби самої Галичини.

Промовистим прикладом є випадок, коли Чортків буде відбудовувати себе сам після руйнувань від тих самісіньких росіянських ракетних ударів.

Зрозуміло, що жодної уваги з боку київської влади до потреб давнього галицького міста нема від слова взагалі: певно, вони там навіть і не підозрюють, де Чортків розташований.

Але хто-хто, а Садовий мусів би це знати, ні?

Чи просто на Чорткові так не пропіаритися, як на Гостомелі — в цьому, мабуть, все пояснення, так?


Щоб першим дізнаватися новини із Західної України, Польщі та світу, приєднуйтесь до Телеграм-каналу ЗУНР


Поширити:

Опитування

Коли Ви святкуватимете Різдво Христове?