Новини



Працівниця соцзахисту ві Львові помагала виїздити чоловікам закордон — впіймали


Працівницю одного із відділів соціального захисту Львівської міської ради підозрюють у причетності до орґанізації виготовлення документів, які у час дії воєнного стану надають право виїзду з України особам призовного віку. Борня з ознаками хороби, а не з самою хоробою ‑ триває...

Днями відбувся обшук службового кабінету в одному із відділів соціального захисту ЛМР працівниками ГУ НП у Львівській області за участі Яворівської окружної прокуратури.

З’ясовували обставини причетності працівниці до орґанізації виготовлення документів, які надають підстави виїзду за кордон особам призовного віку під час дії воєнного стану.

Львівська міська рада дякує правоохоронцям та буде максимально сприяти в розслідуванні. Також для мерії важливо, аби винні були покарані, повідомляє сторінка Львівської міськради.

Насправді ж ця працівниця заслуговує на подяки та особливі відзнаки!

Бо вона безпосередньо виконувала свої службові обов'язки – себто надавали державні послуги з соціального захисту населення.

А те, що сама київська влада не знає, що та як їй захищати – це проблеми київської влади, а не працівниці соцзахисту ЛМР.

Зєлєнскій вже всьо чітко пояснив в своїм випитуванню для Washington Post.


Щоб першим дізнаватися новини із Західної України, Польщі та світу, приєднуйтесь до Телеграм-каналу ЗУНР


Поширити:

Опитування

Коли Ви святкуватимете Різдво Христове?