Новини



Галичанка Софія Каркадим розбила сім'ю британця – тепер він кинув дівчину: вона не вміє пити (ФОТО, ВІДЕО)


У травні цього року грянув скандал ледь не міжнародного масштабу. 30-річний британець Тоні Гарнетт кинув жінку Лорну, двох дітей, заради переселенки з України, 22-річної Софії Каркадим, яка знайшла притулок в їхньому родинному домі.


У травні цього року трапився скандал ледь не міжнародного масштабу.

30-річний британець Тоні Гарнетт кинув жінку Лорну (на світлині понижче), з якою був в парі 10 років, двох дітей – заради переселенки з України, 22-річної Софії Каркадим, яка знайшла притулок в їхньому родинному домі – про що ЗУНР більше, ніж просто детально вже писав.

Новоспечені закохані милувалися один одному, зізнаючись в щирих почуттях, але все скінчилося швидко. Тепер Тоні знову холостяк, заявив, що Софія не вміє пити і спакував її речі в сміттєві пакети...

Деталі історії британець розповів виданню Daily Mail, пише РБК‑Україна.

Що ж поставило крапку в стосунках?

Британець заявив, що дівчина не вміє пити, адже перестає контролювати себе в стані сп'яніння. Вона, за його словами, пошкодила ножем стіну в їхньому орендованому будинку в Бредфорді, Західний Йоркшир.

Сталося це під час святкування 30-річчя Гарнетта. Він навіть викликав поліцію.

Конфлікт стався, коли у подружжя перебували ще двоє українських біженців, яких вони прихистили — Софія Расторґуєва та її хлопець Ілля Троневич.

Тоні спакував Софіїні речі в сміттєві пакети, показавши цим зневагу. А ще сказав, мовляв, Каркадим втручалася в його стосунки з дочками, які для нього завжди будуть на першому місці.

– Мене це дуже налякало, і я не мав іншого вибору, як викликати поліцію. Це мене зовсім не тішить. Але я хвилювався за свою безпеку, – заявляє хлопець.

Гарнетт шкодує, що почав стосунки з Каркадим.

– Я на 100 відсотків закінчив з нею. Ми закінчили як пара. Я зробив помилку, почавши стосунки з Софією, – каже британець.

Хлопець розповів, як йому все "набридло", він назвав "ірраціональною" поведінку дівчини протягом чотирьох з половиною місяців, які вони були разом.

– Я більше не можу терпіти її образи чи гнів... Я залишив Лорну і своїх двох дітей заради неї, і доклав усіх зусиль, щоб допомогти їй зберегти нас разом. Я так багато працював, щоб ці стосунки спрацювали. Я знав, що ми виглядатимемо як ідіоти, якщо розійдемося, тому що у нас є медіа-профіль і вся увага, яку приділили нам на телебаченні та в інтернеті, – заявив Гарнетт.

22-річна Софія Каркадим каже, що вона спустошена після того, як Тоні Гарнетт розірвав їхні чотиримісячні стосунки, а також після її арешту за те, що вона намагалася вибити ногою двері їхнього орендованого помешкання та кричала: «Тоні, я кохаю тебе».

Дівчина нарікає, що у Британії в неї немає ні друзів, ні грошей, ані дому. Вона змушена жити в огидному місці, куди її поселила поліція Бредфорду. Софії заборонили наближатися до Тоні чи як-небудь контактувати з ним. 

Українка не розуміє, як таке могло трапитися, і зізнається, що в неї все ще є почуття до Тоні. 

Дівчина зізналася, що втекла з України після токсичних стосунків – колишній партнер зламав їй щелепу. Тепер вона не знає, коли зможе повернутися додому. 

Але раніше, як тільки їй вдалося, скажімо так, захомутати британця – то на тамтешньому телебаченню вона зі сльозами на очах розповідала, яка жахлива ситуація з війною... ві Львові.

Що ж, є і такі «біженки»: і це ще далеко не вичерпний психотип таких «втікачок від війни»...

Цікаво, що Гарнетт навіть записав реп за мотивами невдалих стосунків із Софією – так що, в Історію кмітлива дівчинка вже точно вляпалася. Принаймні: в Британську музичну.


Щоб першим дізнаватися новини із Західної України, Польщі та світу, приєднуйтесь до Телеграм-каналу ЗУНР


Поширити:

Опитування

Коли Ви святкуватимете Різдво Христове?