Новини



Викраденого людоловами у Карпатах львівського студента знайшли мертвим


Адвокат родини загиблого заявив про затримання і побиття хлопця співробітниками ТЦК.

Пошуки львівського студента Олександра Гашевського, який зник під час подорожі Карпатами, завершилися трагічно. Тіло 20-річного молодого чоловіка було виявлено румунськими прикордонниками у річці Тиса.

Першим про загибель хлопця повідомив адвокат родини загиблого Олег Веремієнко. Він розповів, що батькам хлопця зателефонували з поліції та сказали, що тіло їхнього сина знайшли румунські прикордонники в річці Тиса. Тіло наразі батькам не повернули.

У поліції Львівщини підтвердили факт загибелі студента, адже ще 18 липня мама Олександра Гашевського звернулася до правоохоронців про зникнення її сина. «За цим фактом було внесено відомості в ЄРДР та розпочато пошуки зниклого. Хлопець був оголошений в розшук. Станом на сьогодні є інформація від румунських колег, що тіло хлопця знайшли без ознак життя, при ньому були документи, що посвідчують особу. Розслідування триває», – повідомили в поліції Львівщини.

10 липня студент поїхав на прогулянку горами поблизу селища Верховина. 14 липня Олександр Гашевський сів в маршрутний Верховина – Івано-Франківськ (через Ворохту). При відправлені даного автобусу хлопець подзвонив батькам та повідомив – «я в автобусі, їду назад». В подальшому водій зазначеного маршрутного автобусу здійснив зупинку – яку попередньо було погоджено із співробітниками Верховинського районного ТЦК. В результаті 20-річного студента під примусом було витягнуто з маршрутки, після чого йому завдали значних травм, запхали у Volkswagen Т4 на воєнних номерах і повезли в невідомому напрямку. В цей же час його телефон було вимкнено.

Після цього, стверджує адвокат, хлопця доставляли до кількох ТЦК на Прикарпатті та Закарпатті, в одному з яких він помер внаслідок побиття. З 14 липня даних про місце перебування Олександра Гашевського не було. Вочевидь, його тіло просто викинули в Тису.

Закарпатський обласний ТЦК та СП не дає коментарів з приводу звинувачень адвоката у затриманні та побитті Олександра Гашевського. 


Щоб першим дізнаватися новини із Західної України, Польщі та світу, приєднуйтесь до Телеграм-каналу ЗУНР


Поширити:

Опитування

Коли Ви святкуватимете Різдво Христове?