Новини



США готові «склеювати» українців до останнього


В Івано-Франківську хірурги із США безкоштовно оперуватимуть постраждалих на війні. Стартує ініціатива з надання медичної допомоги постраждалим внаслідок війни.

Про це повідомили на сторінці обласної клінічної лікарні, передає Фіртка.

«Команда американських лицевих пластичних хірургів оперуватиме пацієнтів з травмами голови, обличчя та шиї. Реконструктивні операції лікарі зі США робитимуть разом з фахівцями нашого закладу», - йдеться у дописі.

Як стало відомо, гуманітарна програма створена у співпраці з American Academy of Facial Plastic & Reconstructive Surgery (The Educational and Research Foundation) та організаціями Razom for Ukraine та INgenius. Реалізує ініціативу медична місія Fасе to face Ukrainian Medical Mission.

— Якщо ви знаєте постраждалих, яким необхідна така допомога, надсилайте контактні дані в Telegram/Viber за номером: +380974662059, — додають у пресслужбі лікарні.

Словом, США роблять все, щоби українці продовжували інтенсивно воювати. Мовляв, ми будемо вам підносити набої, склеювати ваших ранених та навіть доплачувати сім'ям за загиблих у вигляді вливань свіжо намальованих доларів. Але при цьому потужної ударної, наступальної зброї — не дамо.

Бо тоді б війна швидко завершиться, а військо-промисловому комплексу Штатів це не вигідно: ґешефт зброєю має тривати як подовше, а найкраще вічно.


Щоб першим дізнаватися новини із Західної України, Польщі та світу, приєднуйтесь до Телеграм-каналу ЗУНР


Поширити:

Опитування

Коли Ви святкуватимете Різдво Христове?