Новини



У Чернівцях під час затримання злочинця вбили поліцейську, її напарника поранили


У Чернівцях під час поліційної операції загинула 22-річна поліціянтка, ще один правоохоронець поранений. Вони намагались затримати підозрюваного у розбещенні неповнолітніх. Подія трапилася ввечері 3 жовтня поблизу школи №27.

Під час спецоперації загинула 22-річна патрульна Таїсія Татарин, повідомили у пресслужбі патрульної поліції області. Разом з напарником Олександром Гуцулом вона прибула на виклик щодо розпусних дій невідомого чоловіка на території школи. Він мав при собі зброю та відкрив вогонь. Пораненого напарника патрульної ушпиталили і його стан стабільний.

Заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко повідомив, що йдеться про затримання чоловіка, якого підозрюють у розбещенні дітей.

 – Національна поліція проводила затримання особи, яку звинуватили у розбещені неповнолітніх. Одна поліцейська загинула, ще один поліцейський отримав поранення. Підозрюваний укрився у багатоквартирному будинку, – зазначив Кирило Тимошенко.

Речниця поліції Чернівецької області Кароліна Маришева зазначила, що екіпаж патрульних приїхав на виклик про порушення.

Також у поліції уточнили, що поширена у місцевих телеграм-каналах інформація про вбивство кількох дітей та про тримання школярів у заручниках є неправдивою.


Щоб першим дізнаватися новини із Західної України, Польщі та світу, приєднуйтесь до Телеграм-каналу ЗУНР


Поширити:

Опитування

Коли Ви святкуватимете Різдво Христове?