Новини



Депутат Львівської облради вирушив на велосипеді до Іспанії


30 вересня Микола Іщук вирушив зі Львова у паломницьку прощу до могили святого Якова у Сантьяго-де-Компостела в Іспанії.

В той час, як студентів‑юнаків не випускають з призовного кріпацтва і лупцюють невідомі в одностроях на прикордоннім пункті – депутат собі на ровері їде «на прощу».

Про це депутат Львівської обласної ради Микола Іщук повідомив на своїй сторінці у фейсбук.

– З благословення Владики Степана Суса та Митрополита Львівського Ігоря стартую у паломницьку велопрощу маршрутом "Шлях святого Якова". Сьогодні в паспорті паломника з’явилася перша відмітка. Попереду понад чотири тис. км, які долатиму на велосипеді. Проїду через шість європейських країн до могили святого Якова у Сантьяго-де-Компостелла в Іспанії. Перш за все це духовна місія. Моя мета – подякувати за підтримку, наголосити, що перемога у війні – наша спільна справа, а також зібрати кошти на реабілітацію українських воїнів у комунальному закладі  "Львівський обласний госпіталь ветеранів війн та репресованих ім. Ю.Липи". 

Впродовж всього маршруту Микола Іщук залишить у різних місцях тисячу QR-кодів з посиланням на сайт благодійного фонду та номерами рахунків. Через смартфони кожен охочий може швидко сканувати код та перерахувати кошти.

А студентам европейський вишів що – не годен роздати на виїзді QR‑коди, аби вони кошти на ЗСУ збирали, нє? Та вони б на Дідька Лисого б назбирали, а не те, щоби на реабілітаційний центр!

Країна Чудес, не інакше....


Щоб першим дізнаватися новини із Західної України, Польщі та світу, приєднуйтесь до Телеграм-каналу ЗУНР


Поширити:

Опитування

Коли Ви святкуватимете Різдво Христове?