Новини



Як чиновники Миколаївської області торгують краденою гуманітаркою


Чоловік від імені військової адміністрації безоплатно отримує спорядження для військових. А потім дружина продає його на загальнодоступних майданчиках.

Днями на сайті OLX було розміщене оголошення про продаж дизельних генераторів оптом та в роздріб. За один генератор просять 27 тисяч гривень, але оптом можна купити дешевше.

Контактною особою зазначена Євгенія зі Снігурівки. Написати чи зателефонувати їй можна за номером +380 (67) 888-78-68. На фото в месенджерах вона виявилася милою дівчиною, яка любить свого песика.

У додатку Getcontact номер пробивається як «Оніщенко Євгенія Вікторівна, Стецюк Михайло Олександрович, Онищенко Євгенія Вікторівна». Постараємося її знайти у соціальних мережах.

В «Однокласниках» занедбана та закрита від сторонніх очей сторінка. На аватарці вона обіймається зі статечним мужчиною.

Її сторінку у Facebook відкрито. Там ми бачимо з Євгенією того самого мужчину. З'ясовується, що це її чоловік Іван Кухта.

Ця особа добре відома всій Миколаївській області. Іван Кухта є головою Снігурівської міської військової адміністрації.

Виходить, що родина урядовця поставила на потік своєрідний бізнес. Чоловік від імені військової адміністрації безоплатно отримує спорядження для військових. А потім дружина продає її на загальнодоступних майданчиках.

При цьому Галичина продовжує допомагати мешканцям Миколаївської області, хоча могла б витратити ці кошти на потреби власних громадян. Так, наприкінці червня на Прикарпаття прибуло 45 дітей з Миколаївщини. Їх прийняв один з оздоровчих закладів Косівщини. Для гостей передбачена насичена та цікава програма дозвілля, зокрема, спортивного й творчого. Цікаво, чи є серед прибулих діти зі Снігурівки?..


Щоб першим дізнаватися новини із Західної України, Польщі та світу, приєднуйтесь до Телеграм-каналу ЗУНР


Поширити:

Опитування

Коли Ви святкуватимете Різдво Христове?