Новини



На Рівненщині заброньовано майже 7000 військовозобов’язаних від призову


Бронювання військовозобов’язаних — це надання відстрочки від мобілізації працівникам, без яких неможливе функціонування підприємства, установи або орґанізації у воєнний час.

– Дуже важливо зберегти високопрофесійних працівників, зокрема, технологів, наладчиків апаратури. Адже на деяких спеціалістах тримаються цілі підприємства. Наприклад, «Льонокомбінат». Тут 70 чоловіків – наладчики обладнання і від їхньої роботи, від готовності ліній до виробництва, залежить робота 900 жінок, — розповів начальник ОВА Віталій Коваль

Начальник ОВА вважає, що було б доцільно спростити процедуру бронювання і розширити перелік спеціальностей, повідомляє Rivne 1.

Це потрібно для того, аби Рівненщина як тилова область могла би більш збалансовано виконувати задання із наповнення бюджетів і допомагати ЗСУ сплатою податків.

Разом з тим, Рівненщина – одна з лідерів за кількістю захисників у лавах ЗСУ.

Про це повідомив начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль в інтерв’ю для інформаційного агентства Міноборони «АрміяInform».

– Пишаємося тим, що в нас не було силового сценарію вручення повісток на блок-постах, весіллях та масових заходах. В координації із військкоматами, центрами комплектації, виконуємо завдання і йдемо до перемоги, — зазначив Віталій Коваль.

Збрехав пан ґауляйтер Рівненщини.

Були кричущі випадки – і ЗУНР про це чітко писав.


Щоб першим дізнаватися новини із Західної України, Польщі та світу, приєднуйтесь до Телеграм-каналу ЗУНР


Поширити:

Опитування

Коли Ви святкуватимете Різдво Христове?