Новини



Ротару відправила 28‑річного онука до Парижу й оголосила збір на підтримку сімей військових


7-го серпня співачці Софії Ротару виповнилося 75. На свій ювілей вона завітала у рідні Маршинці в Чернівецькій області, де народилася та ходила до школи. А рівно 5 місяців перед цим, 7 березня, на ділянці україно-молдовського кордону в Могилів-Подільському затримали групу із 9 осіб, які намагалися виїхати з України. Серед затриманих були син та внук співачки – Руслан та Анатолій Євдокименки.

– Приїхала на місце сили! Тут я народилася, росла, пішла до школи. Тут я почала співати. Рідні Маршинці нагадали мені, як важливо не втратити почуття причетності до своєї Землі, відчувати зв'язок із тими, хто дав тобі життя, виховав та підтримував у твоїх починаннях, – зізналася Софія Ротару.

– Я рідко пишу, але сьогодні маю два приводи. Мій ювілей та дуже важливий День гуманітарної ініціативи, яку я підтримую з перших днів початку повномасштабної війни. Проєкт, який дбає про дружин і дітей військовослужбовців, які пішли на фронт і матерів з дітьми, які втратили батька та чоловіка на цій війні, – продовжує співунка.

Ротару не надто голосно виступала проти війни, але періодично постила в «Сторіз» заклики її зупинити, зауважує ТаблоіD.

Що і не дивно, якщо врахувати прив'язаність Ротару саме до сов'єцької естради, яка плавно перетекла в чисто русскі співочі підмостки, де їй по старій пам'яті досить не погано платили за виступи.

Навіть після 2014 року.

З іншого боку, може Софія Михайлівна просто вичікувала, що там вдасться «нарішати» з тотим кордоном.

Очевидно, з виїздом сина, Руслана Євдокименка, таки ніц не вийшло.

А ось 28‑річний онук Анатолій оприлюднив світлинки з самого Парижу.

Щож, позаяк онучок Париж побачив – то можна зі спокійною душею відомій естрадній співачці зайнятися й благодійністю на сьомому місяці війни...


Щоб першим дізнаватися новини із Західної України, Польщі та світу, приєднуйтесь до Телеграм-каналу ЗУНР


Поширити:

Опитування

Коли Ви святкуватимете Різдво Христове?