Новини



За спробу нелегального перетину кордону на Буковині затримали 114 осіб


Незаконно перетнути кордон у пунктах пропуску намагалися 38 осіб, ще 76 спробували здійснити це поза пунктами перетину.

За минулий тиждень західні кордони України з ЄС та Молдовою на Буковині перетнули 501 тисяча осіб та 130 тисяч транспортних засобів, повідомило Західне регіональне управління Держприкордонслужби України - Західний кордон. При цьому за спробу нелегального перетину державного кордону затримали 114 правопорушників.

Незаконно перетнути кордон у пунктах пропуску намагалися 38 осіб, ще 76 спробували здійснити це поза пунктами перетину кордону. На затриманих склали матеріали про адмінправопорушення та передали їх до суду. Санкції за ці дії передбачають накладення штрафу на суму до 8500 гривень або адміністративний арешт на строк до п’ятнадцяти діб. Загалом за вчинення правопорушень прикордонники склали штрафів на суму понад 170 тисяч гривень.

Також  інспектори в пунктах пропуску викрили 45 спроб використання документів з ознаками підроблення (довідок, посвідчень тощо) і підроблених відміток у документах.  185 особам відмовили у пропуску через державний кордон у зв’язку з відсутністю законних підстав. Крім того, прикордонники за тиждень припинили незаконне переміщення через кордон 840 пачок сигарет, 18 одиниць холодної зброї, понад 30 набоїв.


Щоб першим дізнаватися новини із Західної України, Польщі та світу, приєднуйтесь до Телеграм-каналу ЗУНР


Поширити:

Опитування

Коли Ви святкуватимете Різдво Христове?