Новини



Мешканців Буковини та Прикарпаття, які намагалися втекти за кордон, зупиняли пострілами


Групу з восьми чоловіків виявив прикордонний наряд відділення «Біла Криниця» відділу «Порубне» після спрацювання сигнального пристрою. Невідомі рухалися в бік кордону. З появою прикордонників чоловіки намагалися втекти. Для зупинки правопорушників прикордонний наряд був змушений здійснити декілька попереджувальних пострілів вгору.

Згодом з’ясувалося, затримані — мешканці Чернівецької та Івано-Франківської областей віком від 25 до 39 років.

Цього ж дня прикордонники відділу «Порубне», затримали ще двох мешканців Чернівецької області, які хотіли незаконно потрапити до Румунії, повідомляє БукІнфо.

Усіх правопорушників доставили до прикордонного підрозділу для притягнення до адміністративної відповідальності за ст.204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».

Безперечно, це дуже добре, що українські прикордонники такі пильні та відважні!

Але хотілося б, аби вони з там самим завзяттям боронили границю не тільки «на вихід», але й на «вхід». Особливо, коли мова йде про нелеґалів, скажімо, з якогось Афґаністану чи Катсапстану...

А про то, що наростання хвилі народної боротьби з триманням чоловіків в кріпацтві київської влади — ЗУНР не один раз вже попереджав.

Далі буде: начувайтесь.


Щоб першим дізнаватися новини із Західної України, Польщі та світу, приєднуйтесь до Телеграм-каналу ЗУНР


Поширити:

Опитування

Коли Ви святкуватимете Різдво Христове?