Новини



Українок у Варшаві побили польські підлітки


До українок підійшла група неповнолітніх і напала на них. Підлітки побили жінок, а потім втекли.

Напад стався в Парку Ольшина на Бєлянах, у Варшаві. До парку приїхала поліція. Одну з постраждалих українок шпиталізували. Слідчим вже вдалося затримати трьох неповнолітніх польських дівчат.

Як подають Wiadomości.wp.pl, поліція не виключає додаткових затримань. Ймовірно, в цьому нападі взяло участь 10 осіб. Нишпорки розшукують інших, хто втік з місця події.

Від 24 лютого 2022 року польські прикордонники зафіксували в'їзд 4,92 мільйона осіб з України. Це переважно жінки з дітьми та особи літнього віку, які втікали від війни в Україні.

Але видається, що від однієї війни втікли, однак на іншу потрапили. Мова про дедалі більшу втому поляків від раптового засилля українців в усіх галузях їхнього життя.

Очікувано, що подібні хуліганські випади проти українців з плином часу тільки зростатимуть. Спочатку вони матимуть випадковий характер, але згодом можуть вилитися вже в організовані протиукраїнські виступи.

Не дивно: майже 5 млн прибульців це більше, ніж 10% населення сучасної Польщі. Тобто кількісні показники (мільйони біженців) почнуть переростати в якісні (спротив проти українізації Польщі).

Тим паче, що до цього майже прямим текстом, як вже писав ЗУНР, закликає крайньоправа, але водночас цілком парламентська партія Конфедерація Корони Польської.


Щоб першим дізнаватися новини із Західної України, Польщі та світу, приєднуйтесь до Телеграм-каналу ЗУНР


Поширити:

Опитування

Коли Ви святкуватимете Різдво Христове?