Новини



Львівський забудовник хоче викинути на вулицю сотню східняків


З притулку, який організувала благодійна організація «100% життя», намагаються виселити понад сотню внутрішньо переміщених осіб.


Як пояснили благодійники, організація взяла поверх в оренду в ПрАТ «Ірокс» до 1 травня 2024 року. Проте вже 27 березня керівник компанії Богдан Микичак повідомив, що вони повинні покинути приміщення.

У організації, натомість, пояснили, що наразі у них немає такої можливості, адже вони завершують ремонт у своєму приміщенні, в яке планували в’їжджати вже після 1 травня. Окрім того, власник приміщення також вимагає залишити усі меблі та гуманітарну допомогу, яку організація придбала за власні кошти, або за ті, які пожертвували небайдужі. 

Наразі представники «100% життя» звернулися до правоохоронних органів та представників влади. 

Додамо, що згідно з аналітичною платформою YouControl, Приватне акціонерне товариство «Ірокс» заснували у Львові у 1996 році Христина та Богдана Микичак. Сама компанія займається діяльністю посередників у торгівлі товарами широкого асортименту. Окрім того, проти компанії відкриті декілька кримінальних справ, зокрема щодо службової підробки, зловживання повноваженнями особами, які надають публічні послуги та службовими зловживаннями. 


Щоб першим дізнаватися новини із Західної України, Польщі та світу, приєднуйтесь до Телеграм-каналу ЗУНР


Поширити:

Опитування

Коли Ви святкуватимете Різдво Христове?