Новини



Поляки розсипають цвяхи на дорогах поблизу кордону з Україною


Українські водії, які вимушено простоюють на польсько-українському кордоні через його блокаду поляками, помітили на дорозі розсипані цвяхи.

Як повідомив сайт Wirtualna Polska, українські водії, котрі стояли в черзі до кордону, помітили на ділянці дороги Любича Крулевська – Белжець, що за 8-10 км від пункту пропуску «Гребенне – Рава-Руська», розкидані цвяхи та шурупи. Вони повідомили про це поліцейським, що проїжджали повз.

«Співробітники поліції, перевіривши дорожнє покриття, підтвердили це повідомлення. Поліцейські склали протокол і намагаються встановити детальні обставини інциденту», – повідомила сайту Wirtualna Polska прес-секретарка районної поліції в Томашові Любельському Малгожата Павловська.

Речниця поліції запевнила, що від моменту виявлення цвяхів до ранку понеділка жодних звернень щодо пошкоджень транспортних засобів не надходило. Поліція перевіряє цей факт як «забруднення дороги загального користування невідомим зловмисником». Дорожня служба прибрала металеві елементи на дорозі.

Як повідомляв ЗУНР, польські перевізники, а потім фермери почали блокаду кордону у листопаді 2023 року. Рух ситуативно перекривають на різних пунктах пропуску, часом не пропускаючи навіть легковий транспорт та гуманітарну і військову допомогу Україні.


Щоб першим дізнаватися новини із Західної України, Польщі та світу, приєднуйтесь до Телеграм-каналу ЗУНР


Поширити:

Опитування

Коли Ви святкуватимете Різдво Христове?