Новини



На Львівщині військкоми ходитимуть із нагрудними камерами


У Львівській області співробітники ТЦК (військкоматів) матимуть нагрудні камери під час патрулювання та мобілізації населення. Вони допоможуть краще розібратися у разі конфліктних ситуацій.

"Тепер військовослужбовці Збройних Сил України, перед якими стоїть завдання Генерального штабу, щодо мобілізації населення Львівської області під час щоденних патрулювань та здійснення заходів оповіщення громадян, будуть використовувати бодікамери", – йдеться в повідомленні Львівського обласного Територіального центру комплектування (ТЦК) ЗСУ, оприлюдненому 31 січня.

У Львівському обласному ТЦК попередили, що під час патрулювань відео, що записані з бодікамер, будуть потрапляти до територіального центру комплектування на випадок, якщо виникне необхідність проаналізувати подію що трапилась і об’єктивно розбиратись у конфліктних ситуаціях.

Громадян, які до цього часу не стали на військовий облік та не виконують свої конституційні обов'язки, закликають свідомо долучитися до мобілізаційних заходів. За два роки повномасштабної війни, коли стоять питання національної безпеки, безвідповідальне ставлення до виконання обов'язків є неприпустимим, наголошує обласний ТЦК.

Кілька днів тому з'явилас інформація, що Чернівецький ТЦК викрав чоловіка з невиліковною хворобою нирок. Його кілька днів утримували без їжі та води. Доля чоловіка досі невідома.


Щоб першим дізнаватися новини із Західної України, Польщі та світу, приєднуйтесь до Телеграм-каналу ЗУНР


Поширити:

Опитування

Коли Ви святкуватимете Різдво Христове?