Новини



Тернопільська міськрада теж компенсуватиме половину вартості генераторів для бгатоповерхівок


Тернопільська міськрада, як і Львівська, відшкодовуватиме половину вартості генераторів, котрі купуватимуть ОСББ або управителі будинків.

Як повідомила прес-служба Тернопільської міськради, відшкодування надаватимуть ОСББ або ж управителям будинків. Крім того, потрібно буде виконати декілька умов.

«Має бути сформовано потребу для будинку/під’їзду, але при умові розрахунку не менше 2 кВт на одну квартиру та в будинку (або під’їзді) повинно бути не менше десяти квартир», – йдеться у повідомленні.

Для участі у програмі голови ОСББ або ж представники компанії-управителя повинні звернутись із заявою до управління ЖКГ, що за адресою вулиця Миколи Коперника, 1 у Тернополі. Спеціалісти управління погодять технічні характеристики генератора.

Тернопіль – не перше місто Західної України, де міськрада вирішила частково профінансувати купівлю генераторів.

Як писав ЗУНР, подібну ініціативу ще 4 листопада затвердила Львівська міськрада. Щоправда, там компенсації надаватимуть не лише ОСББ та управителям, а й ресторанам і продуктовим магазинам. Також 24 листопада подібну програму ухвалили депутати Рівненської міськради.


Щоб першим дізнаватися новини із Західної України, Польщі та світу, приєднуйтесь до Телеграм-каналу ЗУНР


Поширити:

Опитування

Коли Ви святкуватимете Різдво Христове?