Новини



Рівненський аеропорт тимчасово переобладнають на митний пост


У міжнародному аеропорту «Рівне», що у селі Великі Омеляни біля Рівного, відкриють митний пост.


Після початку повномасштабного вторгнення Росії летовище не працює, тож його вирішили тимчасово переобладнати. Як розповів заступник директора Рівненського аеропорту Ігор Насинюк «Рівненським новинам», у приміщеннях аеропорту облаштовують повноцінний митний пост. Тут буде місце для стоянки автомобілів, а також місце для зважування транспорту. Обладнають також приміщення для зберігання товарів.

«Вважаю, що цей митний пост користуватиметься попитом, бо наш аеропорт знаходиться біля траси. Вантажним автомобілям буде зручно заїжджати», – розповів він.

Зазначимо, що наразі у Рівному вже функціонує один митний пост на вулиці Млинівській. Тож відкриття другого митного посту дозволить частково його розвантажити.

Додамо, що міжнародний аеропорт «Рівне» був збудований в 1944 році. До повномасштабного вторгнення Росії він повноцінно працював, були також міжнародні рейси, зокрема, в Туреччину. Летовище також потрапило у список 16 регіональних аеропортів України, які уряд планував розбудувати дло 2023 року. Та після початку війни ці плани призупинили.


Щоб першим дізнаватися новини із Західної України, Польщі та світу, приєднуйтесь до Телеграм-каналу ЗУНР


Поширити:

Опитування

Коли Ви святкуватимете Різдво Христове?