Новини



У Рівному голову облради, який вимагає заборонити московський патріархат, хочуть звільнити


Депутати від «Слуги Народу» та «Батьківщини» стверджують, що Сергій Кондрачук виносить на сесії питання, які розколюють суспільство

Про те, що у Рівненській обласній раді зареєстрували проєкт рішення про його звільнення, повідомив сам Сергій Кондрачук на своїй сторінці Фейсбуку.

— Ще вчора я повідомляв, що Рівненський міський суд зобов'язав Головне управління Нацполіції Рівненщини відкрити проти мене кримінальне провадження за позовом Рівненської єпархії РПЦ в Україні за системну боротьбу проти них, як осередків «руского міра».

Ще вчора я звертався до колег-депутатів із закликом покласти край цій організації в нашій області та на черговій сесії прийняти рішення про заборону діяльності релігійних організацій, центр управління яких перебуває в державі-агресорі.

А сьогодні отримав від колег «очікувану підтримку»: окремі депутати фракцій «Слуга народу», ВО «Батьківщина», «Сила і честь» та «За майбутнє» зареєстрували в обласній раді... проєкт рішення про моє звільнення, – написав Серій Кондрачук.

Цікаву дискусію, яка розгорнулася під цим дописом пана Кондрачука з боку рівненчан — запрошуємо погортати безпосередньо на FB-сторінці голови.

Тут лише зауважимо, що Західняки мали би вже зрозуміти: що більше вони хочуть вичавити «русскі мір» зі своїх теренів — то більше будуть винні в очах київської влади та їхній «слуг».


Щоб першим дізнаватися новини із Західної України, Польщі та світу, приєднуйтесь до Телеграм-каналу ЗУНР


Поширити:

Опитування

Коли Ви святкуватимете Різдво Христове?