Новини



У Польщі авто на смерть переїхало українця на дорозі: розтин загиблого виправдав польського водія


Прокуратура з'ясувала нові обставини загибелі громадянина України, якого 26 вересня у Польщі переїхало BMW. Того дня близько 21 години 27-річний місцевий житель за кермом легковика BMW наїхав на людину, яка лежала на дорозі. То був 39-річний громадянин України – його паспорт знайшли на місці пригоди.

Розтин показав, що не BMW усе ж спричинив смерть українця. Його ще живого, але, ймовірно, нетверезого, перед цим переїхав інший автомобіль, елементи якого знайшли на місці події.

Тож, коли на чоловіка наїхав BMW, той був уже мертвим. Єдине що, тіло загиблого пошкодилося ще більше. Експертиза також встановила, що смерть українця настала в результаті несумісних із життям травм голови й тулуба. Зараз ідентифікацією та розшуком першого автомобіля займається слідство.

Трагічний дорожній інцидент стався біля села Міхалувек Плонського повіту Мазовецького воєводства 26 вересня, повідомляє портал yavp.pl.

27-річний місцевий житель за кермом легковика BMW наїхав на людину, яка лежала на дорозі. То був 39-річний громадянин України. Водій не мав шансів побачити його завчасно, оскільки до темної пори доби додалася ще й дуже погана видимість через сильний дощ.

У момент скоєння наїзду водій був тверезим.

Медики, який прибули на місце події, констатували смерть українця.


Щоб першим дізнаватися новини із Західної України, Польщі та світу, приєднуйтесь до Телеграм-каналу ЗУНР


Поширити:

Опитування

Коли Ви святкуватимете Різдво Христове?