Новини



Іспанські благодійники надали 13 автомобілів львівським прикордонникам


Наразі до них ще не прийшли з обшуками і не влаштували жодної «підстави» силовики, тому іспанці разом з джипами передали ще цілу скирту потрібних речей. Правда, їм би пасувало опинитися таки на десь поближче до передової на Сході, а не в прикордонників на Польсько‑Українській границі.

Крім транспортних засобів, волонтери передали охоронцям кордону медикаменти, дефібрилятори та загальномедичні сумки

Про це повідомили на facebook-сторінці "Західний кордон".

За сприяння медичних закладів та благодійних організацій Королівства Іспанія Держприкордонслужба України отримала ще тринадцять автомобілів – три швидких і десять пікапів. 

До організації гуманітарного вантажу долучився, зокрема, Фонд монастиря Санта-Клара, а передачу здійснила безпосередньо керівниця установи сестра Лусія. Благодійниця відвідала поранених, поспілкувалася з лікарями госпіталю, а також побувала у Львові на місці поховання українських Героїв.

Крім 13 транспортних засобів, волонтери передали військово-медичному клінічному центру ДПСУ (м. Львів) 7000 упаковок медикаментів, 16 дефібриляторів та майже десяток загальномедичних сумок. 

Загалом на потреби прикордонного відомства благодійники з Іспанії передали вже 61 автомобіль, близько 50 з яких є медично-рятувальними.

Нагадаємо, що тим часом львівські силовики полюбляють своїх власник волонтерів утискати як тільки можуть, що призвело навіть до волонтерської побічної діяльності – вже на рівні внесення змін до законодавства.

 


Щоб першим дізнаватися новини із Західної України, Польщі та світу, приєднуйтесь до Телеграм-каналу ЗУНР


Поширити:

Опитування

Коли Ви святкуватимете Різдво Христове?