Новини



Україна почала об'єднувати військо‑промисловий комплекс з Польщею


Наразі йдеться про будівництво на теренах Польщі хабу для ремонту військової техніки та проведення навчань із міжнародними партнерами.

Про це заявив прем’єр-міністр Польщі Матеуш Моравєцкі на спільному з Президентами України Володимиром Зеленським та Латвії Егілсом Левітсом брифинґу в Києві, повідомляє Укрінформ.

– Ми також розмовляли сьогодні про орґанізацію спеціального хабу, який слугував би для ремонту військової техніки, навчання з нашими німецькими, нідерландськими, українськими партнерами. Будемо будувати такий хаб, де польські фірми будуть ремонтувати військову техніку, будуть на цьому заробляти так, щоб усі були в цій співпраці відповідно доцільні, – оголосив очільник польського уряду.

Моравєцкі також зазначив, що на зустрічі президентом Зеленським сторони обговорювали питання відбудови деяких суспільних інституцій, де польські фірми зможуть взяти участь.

Системному підминанню Польщею різних інституцій України можна тільки позаздрити.

Днями ЗУНР вже писав, мало того, що польські фірми вже наперед ділять між собою тендери на будівництво в Україні, так вони вже й для цього вербують собі українських студентів!

Зате київська влада кордони пильно стереже. Від українських же чоловіків, умгу.


Щоб першим дізнаватися новини із Західної України, Польщі та світу, приєднуйтесь до Телеграм-каналу ЗУНР


Поширити:

Опитування

Коли Ви святкуватимете Різдво Христове?