Новини



Чернівецька ОДА – Запаранюк та його ощад‑команда.


Голова Чернівецької ОДА/ОВА пояснив, чому колишні працівники Ощадбанку є добрими замісниками.

Усіх заступників голови Чернівецької ОВА обов’язково замінять, лише на це потрібен час.

А попередня робота деяких із них в "Ощадбанку" дає їм великий досвід та високий рівень відповідальності, що зараз особливо важливо.

Про це у коментарі molbuk.ua сказав голова Чернівецької ОВА Руслан Запаранюк.

– Чи справді замінять усіх заступників попереднього голови ОДА і коли це буде?

 – Обов’язково всі заступники будуть нові. Просто у зв’язку з військовими діями процес їх погодження відрізняється від того, який був раніше. Він полягає у більш поглибленому вивченні кандидатів, що спричиняє колосальне навантаження на урядові органи, які здійснюють цю перевірку. Через це – затримка в часі. Але запевнити можу всіх – усі заступники будуть замінені, усі вони працюватимуть на користь нашої держави.

– Чи можете назвати вже якісь прізвища?

– Це буде недоречно, тому що, як у нас на Буковині кажуть, "не кажи нічого наперед, бо точно не збудеться".

– Дозвольте напівжартівливе запитання: нові заступники також будуть із "Ощадбанку"?

– Люди, які приходять працювати з "Ощадбанку", - це люди, які звикли працювати в системі. Вони знають, що таке система, мають серйозний колосальний досвід і високий рівень відповідальності. А я думаю, що у цей період для нашої країни – це один із найосновніших пріоритетів.

Ну от, до прикладу, генерал-майор запасу (Андрій Кучерявий – ред.) – точно не з "Ощадбанку".

Він уже погоджений, очікуємо на офіційні документи, які мають надійти поштою. Бачите, на те, щоби надійшов паперовий документ, потрібно мінімум 5 днів дороги. Тому такі затримки в часі.

Раніше повідомлялося, що 2 вересня, уряд погодив призначення Олександра Янкова заступником голови Чернівецької облдержадміністрації.

Наразі визначену законодавством процедуру та оформлення також уже пройшла перша заступниця голова ОДА Альона [певно: Олена таки! – прим. ЗУНР] Атаманюк, яка також досі працювала в центральному офісі АТ "Ощадбанк".

А 30 серпня на посаду заступника голови Чернівецької обласної державної адміністрації погодили призначення Андрія Кучерявого. Він генерал-майор запасу. Це військове звання йому присвоїли у серпні 2018 року.

ЗУНР дозволить собі нагадати, що в недалекому минулому Руслан Запаранюк був начальником Чернівецької філії АТ "Ощадбанк".

Всьо решта – це ворожі домисли :))

 


Щоб першим дізнаватися новини із Західної України, Польщі та світу, приєднуйтесь до Телеграм-каналу ЗУНР


Поширити:

Опитування

Коли Ви святкуватимете Різдво Христове?