Новини



На Рівненщині ексміліціонера підозрюють у наркозбуті


У Рівненській області на оборудках з наркотиками викрили колишнього міліціонера і трьох його спільників.

Вони виготовляли та продавали метамфетамін, повідомили у Департаменті внутрішньої безпеки Нацполіції України. Колишній правоохоронець тепер під цілодобовим домашнім арештом.

Ексміліціонер розповсюджував наркотичні засоби та психотропні речовини. За версією слідства, заборонений товар він купував у трьох спільників — виробників наркотиків. Надалі чоловік продавав метамфетамін наркозалежним.

– До протиправної діяльності виявився причетний 40-річний мешканець Рівненського району. Наркодилер у минулому проходив службу в обласному підрозділі боротьби з наркозлочинами. Після звільнення з міліції, будучи обізнаним в оперативній роботі, він вирішив перейти на іншу сторону закону та почав займатися оборудками з наркотиками, — йдеться у повідомленні.

Правоохоронці провели оперативні закупки. Експертиза підтвердила, що придбана речовина – метамфетамін, тож після чергового продажу наркозбувача затримали.

Під час обшуків виявили метамфетамін, канабіс, прекурсори, зброю, набої, гроші, мобільні телефони, банківські картки, чорнові записи.

Поліцейські розслідують справу про незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. Це карається тюремним терміном на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Колишньому міліціонеру вручили підозру, а суд обрав запобіжний захід —  цілодобовий домашній арешт.

Міліціонери колишніми не бувають!

А з відділку по боротьбі з незаконним обігом наркотиків – тим паче.


Щоб першим дізнаватися новини із Західної України, Польщі та світу, приєднуйтесь до Телеграм-каналу ЗУНР


Поширити:

Опитування

Коли Ви святкуватимете Різдво Христове?