Новини



У Закарпатській області СБУ затримала на хабарі митника КПП «Косонь»


СБУ затримала на хабарі митника КПП «Косонь» Ярослава Стрічика. Цього посадовця вже двічі звільняли з митних органів за корупцію. Але він повертався.

Цього посадовця вже 2 рази звільняли з митних органів за корупцію. І два рази він поновлювався через суд.

– На цей раз хабарі митник отримував за НЕ створення перешкод під час митного оформлення автомобілів, які перетинали пункт пропуску «Косино-Барабаш», – повідомляє депутат Ужгородської міської ради Віталій Глагола на своєму Телєґрамі.

За повідомлення Глаголи, є інформація, що саме на митному посту «Косонь» Закарпатської митниці було організовано незаконне переміщення через митний кордон Олександра Тупицького, екс-Голови КСУ на автомобілі Тойота з номерами KA9700CP, без внесення в митну базу відповідних відміток про його перетин.

Судячи з того, що зараз ледь на щодня когось на Закарпатській митниці змінюють, то постає логічне питання: а не простіше було цю митницю взагалі знести і зробити нормальний вільний перетин кордону?

Україна ж все одно вже однією ногою в Европі, а там границь між країнами нема.

Тим паче, що зараз Закарпаття, як вже писав ЗУНР і не один раз, стало просто притулком для біглих чиновників і митарів з Донеччини, звідки вони втікають, аби не бути залученими до бойових дій.

Чи хтось направду вважає, що «донецькі» – такі принципово чесні, що хоч до рани прикладай?

І звідки ж тоді взялося таке поняття, як «донецька мафія»: невже точно з Закарпаття?


Щоб першим дізнаватися новини із Західної України, Польщі та світу, приєднуйтесь до Телеграм-каналу ЗУНР


Поширити:

Опитування

Коли Ви святкуватимете Різдво Христове?