Новини



На Закарпатті призначено трьох нових керівників митних постів — два з них «донецькі»


На Закарпатській митниці змінили керівників митних постів у Вилоку, Хусті та Косоні. Відповідні накази підписав керівник Закарпатської митниці Сергій Пасюк. Згідно з документом, працювати нові керівники почали від 3 серпня.

«Митний пост "Косонь"» отримав керівника Олександра Ревазова, який раніше очолював МП «Бахмут« Донецької митниці.

Наступне призначення стосується Олексія Григор'єва, до нині був на посаді заступника начальника МП «Покровськ» Донецької митниці — він очолюватиме МП «Хуст-вантажний».

На МП «Вилок» на посаду призначено Олександра Івахненка, який до сьогодні виконував обов'язки на Волинській митниці.

— Нещодавно Закарпаття отримало нового очільника митниці. Тимчасово виконує обов'язки начальника керівник Донецької митниці Сергій Пасюк, — повідомляє Закарпатський новинар Віталій Глалола на своєму телеґрам‑каналі.

Гаразд, зміни на Закарпатських митницях потрібні, враховуючи, що саме через КПП «Вилок» на кордоні з Угорщиною Анастасія Котвіцька, дружини колишнього народного депутата Ігоря Котвіцького («Народний фронт») і поплічника ексміністра МВСУ Авакова, вивезла просто напаковані у валізи незадекларовані 28 млн доларів та 1,3 млн евро.

Але постає питання: за що така преференція саме «данєцкім» кадрам — наче за часів Януковича?

Зрештою, щобільше східняцьких кадрів київська влада буде пхати в Західну Україну — то більше буде зростати народний опір: варто підівчити історію 1940‑х років цього краю....


Щоб першим дізнаватися новини із Західної України, Польщі та світу, приєднуйтесь до Телеграм-каналу ЗУНР


Поширити:

Опитування

Коли Ви святкуватимете Різдво Христове?