Новини



У Львові затримали розбійника з Миколаївської области


Чоловіка схопили завдяки анонімному повідомленню небайдужої львів'янки.

В неділю, 7 серпня у Львові затримали чоловіка із Миколаївської області, якого підозрюють у скоєнні розбійного нападу 6 серпня на вулиці Леонтовича.

Про місцезнаходження злочинця – поблизу автостанції на вулиці Личаківській – повідомила невідома жінка, яка інформацію про розшук чоловіка побачила в інтернеті, повідомляє Патрульна поліція Львівської області.

Під час патрулювання вулиці Личаківської, поблизу автостанції, до патрульних звернулася невідома жінка та повідомила, що неподалік перебуває чоловік, який можливо перебуває в розшуку.

Постерункові Павло Дуркот та Юрій Кушта негайно побігли у напрямку в якому вказала свідома громадянка. На одній із лавочок вони помітили схожого чоловіка. Поліцейським він назвався чужим ім'ям та помітно нервував. Усі спроби приховати дані про себе виявилися марними.

42-річного мешканця Миколаївської області розшукували за підозрою у вчиненні розбійного нападу 6 серпня на вулиці Леонтовича. Чоловіка доставили у відділ поліції.

Йому загрожує відповідальність за ст. 187 (Розбій) ККУ.

Нагадаємо, що впродовж останніх 30 років області Західної України постійно тримали відчутно нижчі показники злочинності, які фіксувалися на решті території країни: з тенденцією зростання з заходу на схід і південь.

Очевидно, з навалою переселенців‑східняків тепер ці показники і тут підуть помітно догори.


Щоб першим дізнаватися новини із Західної України, Польщі та світу, приєднуйтесь до Телеграм-каналу ЗУНР


Поширити:

Опитування

Коли Ви святкуватимете Різдво Христове?