Новини



На Тернопільщині СБУ викрила проросійського пропагандиста


Уродженець Підмосков’я не виказував жодних ознак своєї нетерпимості до українців до початку повномасштабної війни.

Відомо, що протягом багатьох років уродженець Підмосков’я жив у одному із селищ Тернопільського району та вів абсолютно непримітний спосіб життя. Чоловік не виказував жодних ознак своєї нетерпимості до українців до повномасштабного військового вторгнення.

Тоді проросійський агітатор почав систематично розповсюджувати у мережі матеріали пропаганди, які не тільки обґрунтовували правомірність збройного нападу РФ на Україну, а й звеличували воєнні злочини армії агресора.

– Служба безпеки України викрила жителя Тернопільщини, який активно поширював у соціальних мережах антиукраїнську пропаганду окупантів та виправдовував збройну агресію РФ, – йдеться в повідомленні управління СБ України в Тернопільській області, передає Espreso Zahid.

Наразі слідчими СБУ зловмиснику повідомлено про підозру. Тривають слідчо-оперативні заходи, спрямовані на перевірку ймовірної причетності спецслужб рф до деструктивної діяльності підозрюваного.

PS
А ось якби не було б в Україні всі 30 останніх літ політики на кшталт «какайа разніца, на каком язикє», яку, між іншим, використовував і чинний президент Зеленський в своїй передвиборчій кампанії та не тільки, то місцеві мешканці Тернопілля миттю б виявили ворожого аґента з Підмосков'я: навряд чи там досі навчають Галицької говірки, як це було ще до 1950‑х років...


Щоб першим дізнаватися новини із Західної України, Польщі та світу, приєднуйтесь до Телеграм-каналу ЗУНР


Поширити:

Опитування

Коли Ви святкуватимете Різдво Христове?