У Рівному голову облради, який вимагає заборонити московський патріархат, хочуть звільнити

25 липня 2022

Депутати від «Слуги Народу» та «Батьківщини» стверджують, що Сергій Кондрачук виносить на сесії питання, які розколюють суспільство

Про те, що у Рівненській обласній раді зареєстрували проєкт рішення про його звільнення, повідомив сам Сергій Кондрачук на своїй сторінці Фейсбуку.

— Ще вчора я повідомляв, що Рівненський міський суд зобов'язав Головне управління Нацполіції Рівненщини відкрити проти мене кримінальне провадження за позовом Рівненської єпархії РПЦ в Україні за системну боротьбу проти них, як осередків «руского міра».

Ще вчора я звертався до колег-депутатів із закликом покласти край цій організації в нашій області та на черговій сесії прийняти рішення про заборону діяльності релігійних організацій, центр управління яких перебуває в державі-агресорі.

А сьогодні отримав від колег «очікувану підтримку»: окремі депутати фракцій «Слуга народу», ВО «Батьківщина», «Сила і честь» та «За майбутнє» зареєстрували в обласній раді... проєкт рішення про моє звільнення, – написав Серій Кондрачук.

Цікаву дискусію, яка розгорнулася під цим дописом пана Кондрачука з боку рівненчан — запрошуємо погортати безпосередньо на FB-сторінці голови.

Тут лише зауважимо, що Західняки мали би вже зрозуміти: що більше вони хочуть вичавити «русскі мір» зі своїх теренів — то більше будуть винні в очах київської влади та їхній «слуг».