Новини



Британські педофіли в Польщі полюють на українських дітей


Сексуальні злочинці з Великої Британії після початку війни в Україні приїхали до Польщі з однією метою – вони мали «полювати» на дітей-біженців без супроводу, які перебували у тимчасових таборах. Вони діяли під приводом надання гуманітарної допомоги.

Польське Національне агентство боротьби зі злочинністю (NCA) оприлюднило шокові факти про діяльність десяти британських педофілів, відомих поліції Польщі. Вони приїхали до Польщі після початку російського вторгнення в Україну, пише Wydarzenia Interia.

Речник NCA повідомляє, що особи, які мали судимості за сексуальні злочини, прибули з Британії до Польщі ще в перші шість тижнів після початку війни. Згідно з процедурами, вони мали повідомити поліцію Великобританії про свій намір виїхати з країни й напрямок подорожі, а після прибуття повідомити про всі попередні судимості місцеву владу.

— Зазвичай вони повинні задекларувати [свої попередні судимості] це під час в'їзду до Польщі. Однак ми виявили, що вони цього не зробили. Наскільки я розумію, усіх цих 10 осіб попросили покинути країну після спілкування з польськими імміґраційними та правоохоронними органами. Тому їх уже немає в Польщі, – сказав речник журналістам.

Наразі британська влада працює над тим, щоб перешкодити іншим подібним особам, які вчинили сексуальні злочини, подорожувати.

— Нам розходиться про те, щоби повідомляти партнерів, що засуджені за сексуальні злочини з дітьми перебувають на їхній території зі зрозумілих причин, — заявив речник британської сторони.

Правда, які можуть бути «зрозумілі причини» такого вільного пересування світами британських педофілів, ще й особи яких давно відомі і які мають судимості за сексуальне насилля щодо дітей — про це не британський речник не повідомив.

За підрахунками британських правоохоронців, близько 5 тис. дітей без супроводу дорослих було переміщено з України, і «переконатись, що вони в безпеці, є абсолютно необхідно».

Цього разу з безпекою начебто вдалося. Але чи буде так далі?


Щоб першим дізнаватися новини із Західної України, Польщі та світу, приєднуйтесь до Телеграм-каналу ЗУНР


Поширити:

Опитування

Коли Ви святкуватимете Різдво Христове?