Новини



По дорозі до Брюсселя Зеленський на кілька годин затримався у Львові


На Марсовому полі Личаківського кладовища президент поклав квіти до могил полеглих військових.

У четвер, 27 червня, президент України Володимир Зеленський прибув з неоголошеним візитом до Львова. Про це повідомили на офіційних сторінках президента, опублікувавши відео його появи на Марсовому полі.

За інформацією голови Львівської ОВА Максима Козицького, президент прибув на Львівщину з неоголошеним візитом. Відомо, що разом із очільником ОВА та міським головою Львова Андрієм Садовим він відвідвав Личаківський цвинтар.

«Львів. Марсове поле. Пам’ятаємо, якою є ціна свободи, незалежності та майбутнього для нашої держави. Ніколи не забудемо кожного й кожну, чиї сміливість і сила здобували волю для України», – повідомив Володимир Зеленський.

Львівське видання Zaxid.net написало, що "програму візиту президента України на Львівщину не розголошують". Проте насправді жодної програми не було: після покладення квітів Володимир Зеленський повернувся на залізничний вокзал, звідки літерним потягом відбув до Перемишля. Потім його шлях проліг до польського військового летовища у Ряшеві, і вже звідти президент України літаком відбув до Брюсселю, на самміт ЄС.

 


Щоб першим дізнаватися новини із Західної України, Польщі та світу, приєднуйтесь до Телеграм-каналу ЗУНР


Поширити:

Опитування

Коли Ви святкуватимете Різдво Христове?