Новини



На Закарпатті одразу після проходження медкомісії у ТЦК помер мобілізований


У ТЦК кажуть, що у військовозобов'язаного різко погіршилося самопочуття, при цьому лікарі визнали його придатним до служби.

У неназваному територіальному центрі комплектування Закарпатської області помер мобілізований. Сталося це одразу після проходження ним військово-лікарської комісії. Як повідомили у Закарпатському ОТЦК 24 травня, напередодні військовозобов’язаний за висновками ВЛК був визнаний придатним до служби.

«На жаль, трапляються випадки, коли медики ВЛК визнають військовозобов’язаних придатними до служби, але згодом відбуваються трагедії. У військовозобов’язаного, який знаходився в одному з підпорядкованих ТЦК області і за висновками ВЛК був придатним до служби, різко погіршилося самопочуття. Йому надали домедичну допомогу та викликали бригаду «швидкої», які по приїзду констатували смерть», – зазначили в обласному центрі комплектування та соціальної підтримки.

У Закарпатському ОТЦК пояснили, що до складу позаштатних військово-лікарських комісій при ТЦК та СП входять лікарі закладів охорони здоров’я комунальної та державної форми власності, що визначені виконавчим комітетом міської, сільської чи селищної ради. Після смерті військовозобов’язаного призначили службову перевірку.

Варто відзначити, що це далеко не перша смерть мобілізованого в приміщеннях ТЦК на Закрапатті.


Щоб першим дізнаватися новини із Західної України, Польщі та світу, приєднуйтесь до Телеграм-каналу ЗУНР


Поширити:

Опитування

Коли Ви святкуватимете Різдво Христове?