Новини



В Закарпатті висадився десант "Азову"


Великий інфо-тур по Україні Третьої штурмової бригади (колишній полк "Азов") триває. Закарпаття стало вже сьомою областю, до якої завітали представники легендарного підрозділу.


Тур розпочався 23-24 квітня в Мукачеві, де з 9:00 до 17:00 у ЦНАПі можна було поспілкуватися з представниками підрозділу. У місті також діє мерч-шоп, де можна підтримати бригаду донатом. Невдовзі на базі Мукачівського ЦНАПу буде організований рекрутинговий центр 3-ї штурмової бригади. 

Боєць з позивним Лофт розповів про те, як долучитися до Третьої штурмової бригади і кого тут чекають. За його словами, всі хто прагне стати частинкою бригади, зможуть пройти тестовий тиждень – 7-денне навчання без підписання будь-яких контрактів та зобов'язань. Каже, насамперед шукають мотивованих, патріотів, які усвідомлено готові стати на захист Батьківщини, всьому іншому – навчать. Новобранці також матимуть можливість пройти підготовку у навчальному центрі бригади.

25 та 26 квітня відбудуться зустрічі з представниками бригади в Ужгороді. У місті діятимуть одразу декілька локацій: інформаційний стенд, де можна поспілкуватися з представниками підрозділу, і мерч-шоп, де можна підтримати бригаду донатом. Проте інформаційні ресурси бригади не повідомляють про місцезнаходження локацій, пропонуючи зацікавленим зареєструватися за телефоном +380 99 504-20-58.

 

 


Щоб першим дізнаватися новини із Західної України, Польщі та світу, приєднуйтесь до Телеграм-каналу ЗУНР


Поширити:

Опитування

Коли Ви святкуватимете Різдво Христове?