Новини



«Укрзалізниця» відкрила продаж квитків на відновлений потяг «Чернівці–Ужгород»


У четвер, 28 березня, у перший рейс вирушить відновлений потяг «Чернівці –Ужгород». Відстань між містами він долатиме 11 годин, а квитки коштуватимуть від 270 гривень.


Як повідомили в «Укрзалізниці», поїзд відправлятиметься з Чернівців щоденно о 5:30 та прибуватиме до Ужгорода о 17:20. У зворотному напрямку – відправлення з Ужгорода о 10:42, прибуття до Чернівців о 21:32.

«Розклад руху поїзда у залежності від дня тижня має незначні відмінності, відтак точний розклад на конкретну дату ви можете знайти на сайті booking.uz.gov.ua та у нашому мобільному застосунку», – зазначили в Укрзалізниці.

Зупинки передбачені на станціях Чоп, Батьово, Мукачево, Карпати, Свалява, Воловець, Славсько, Сколе, Стрий, Моршин, Болехів, Долина, Рожнятів, Калуш, Івано-Франківськ, Коломия. Вартість квитка у вагоні плацкарт коштує 270 грн, у купе – 483 грн.

Потяг «Чернівці –Ужгород» також слугуватиме для пересадки на новий нічний міжнародний поїзд «Прага – Чоп», перший рейс якого вирушить з Чехії 27 березня.

Варто відзначити, що потяг «Чернівці –Ужгород» курсував до 2014 року раз на два дні, проте його скасували через брак рухомого складу.


Щоб першим дізнаватися новини із Західної України, Польщі та світу, приєднуйтесь до Телеграм-каналу ЗУНР


Поширити:

Опитування

Коли Ви святкуватимете Різдво Христове?