Новини



На подвір'я депутата Закарпатської обласної ради кинули гранату


Вночі 23 січня на подвір'я депутата Закарпатської обласної ради від "Батьківщини" Георгія Горвата кинули гранату. Особу нападника встановлюють, правоохоронці відкрили кримінальну справу.

Як зазначають у поліції Закарпатської області, про подію близько 4:00 повідомив охоронець будинку, який почувши вибух, натиснув тривожну кнопку.

"На місце прибула слідчо-оперативна група Мукачівського районного управління поліції та криміналістична лабораторія Головного управління Нацполіції в Закарпатській області. Зʼясувалося, що на територію двору невідома особа закинула гранату. Внаслідок вибуху ніхто з людей не постраждав. Господар помешкання – депутат Закарпатської обласної ради", – інформують у поліції.

За фактом умисного пошкодження чужого майна, вчиненого шляхом вибуху, відкрито кримінальне провадження. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 10 років.

Поліція не розголошує прізвище власника будинку, але за інформацією Mukachevo.net, гранату кинули на подвірʼя депутата Закарпатської обласної ради від "Батьківщини" Георгія Горвата. Це вже другий напад на нього.

У квітні 2023 року на подвір’ї мукачівської перукарні йому підпалили машину. Палієм виявився 34-річний раніше судимий мешканець Мукачева.

 


Щоб першим дізнаватися новини із Західної України, Польщі та світу, приєднуйтесь до Телеграм-каналу ЗУНР


Поширити:

Опитування

Коли Ви святкуватимете Різдво Христове?