Новини



Жан-Клод Ван Дамм приїхав лікувати імпотенцію в Ужгород (ФОТО)


Голлівудську зірку Жана-Клода Ван Дамма помітили в Західній Україні. Американський актор приїхав до однієї з ужгородських приватних клінік, що спеціалізується на лікуванні імпотенції.

Про приїзд Жана-Клода Ван Дамма до Ужгорода стало відомо після того, як відомий закарпатський лікар, уролог-андролог Михайло Єршов опублікував у Facebook фото з актором. Він знявся із зіркою просто у холі приватного медичного закладу Endo Clinic в Ужгороді. Кадр розлетівся мережею, але вже зник з профілю медика.

Візит актора медики підтвердили, а от деталі розповідати відмовилися. За їхніми словами, сам актор заборонив їм розголошувати будь-які подробиці. Проте, як сказано на сайті клініки, "чоловіки з запальними захворюваннями сечостатевої системи, сечокам'яною хворобою, непліддям та еректильною дисфункцією, отримають консультацію та лікування кваліфікованого уролога-андролога". Власне, цим лікарем і є Михайло Єршов.

За інформацією ЗУНР, до ужгородської клініки Жана-Клода Ван Дамма скерувала його українська коханка Альона Каверіна, незадоволена падінням статевої сили свого зіркового партнера. З Каверіною голлівудський актор зустрічається більше 11 років, хоча останні 23 роки офіційно одружений з культуристкою Гледіс Португез. 

Endo Clinic була вибрана як завдяки високій якості та незначній за європейськими мірками вартості послуг, так і з міркувань приватності - адже імпотенція зірки бойовиків може болісно вдарити насамперед по кінокар'єрі Ван Дамма. Проте понти лікаря Єршова виявилися сильнішими.

Варто відзначити, що актор неодноразово приїжджав до своєї коханки в Україну, і гарно проводив з нею час. Зокрема, у 2020-му Ван Дамм засвітився з Каверіною у Києві, де актор знімався у серіалі від Netflix "Останній найманець" (The Last Mercenary).

Подальші плани Жана-Клода Ван Дамма невідомі. Можливо, актор вирушить у Київ, щоб зустрітися з президентом Зеленським, як Бер Гріллз минулого тижня.

Наразі знаменитість не поспішає підтверджувати свою появу в Україні. Цілком можливо, що це пов'язано з його дружбою з російським диктатором Путіним. Окрім того, Ван Дамм перебуває у гарних стосунках зі скандальним главою Чечні Рамзаном Кадировим.

На повномасштабну війну в Україні, яку розв'язала Росія проти України, Ван Дамм відреагував лаконічним постом у Facebook, написавши: "Бажаю миру всьому світу".

Як повідомляв ЗУНР, у вересні в Ужгороді відбувся ІІІ «Карпатський гірський міжнародний кінофестиваль (CMIFF)».


Щоб першим дізнаватися новини із Західної України, Польщі та світу, приєднуйтесь до Телеграм-каналу ЗУНР


Поширити:

Опитування

Коли Ви святкуватимете Різдво Христове?