Новини



Чергове дурисвітство воєнкомісаріатів – принесли повістку бійцю, який давно на передовій (ДОКУМЕНТИ)


Українському військовому, який воює проти російських окупантів на фронті, принесли в його львівське помешкання повістку. На цю ситуацію боєць відреагував з гумором.

Про це Юрій Герун написав у facebook.

Повістку бійцю в його помешкання у Львові понесли сьогодні, 23 вересня. Юрій з гумором відреагував на цю ситуацію та зазначив, що ось вона – відповідь на мобілізацію в Росії.

– Наша відповідь на мобілізацію в РФ буде нещадною для ворогів! Шах і мат бойові уклоністи, – пише військовий. 

Жарти жарти, але окремі дописувачі та дописувачки притомніше зреагували на це несусвіття, додаючи фактів заразом.

З моїх близьких шестеро добровольців з весни, чотирьом вже теж поприходили повістки. Воєнкомати – пережиток Союзу і з відповідним персоналом. От тримають чергу людей на вулиці під дощем, хоча всі у різних питаннях і можна ж влаштувати все як у ЦНАПАХ. А нахаби які, то взагалі окрема тема, – пише Олена Березюк.

Видання ж Espreso Zahid нагадує, що на початку вересня цього року Тернопільський ваєнний каміссаріат – надіслав повістку загиблому у 2015 році бійцю "Збруча" Павлу Римару.

– Як на це реагувати? Не знаходжу слів. Дуже боляче і сумно. Павлу, який загинув 1 лютого 2015 року, прийшла повістка!!! –  написала мати Павла.

Загиблому 7 років тому воїну пропонували з'явитися до «центру комплектування та соціальної підтримки» 13 вересня о 9:00. У повістці зазначається, що у випадку неявки загрожуватиме кримінальна відповідальність.

Нівроку си «підтримка», угу. А багато нині сміється з того, як там з мобілізацією на Москалях.

Передовсім варто таки своїх ще досі сов'єцких за світоглядом та розумом каміссарчиків потруїти, хіба ні?


Щоб першим дізнаватися новини із Західної України, Польщі та світу, приєднуйтесь до Телеграм-каналу ЗУНР


Поширити:

Опитування

Коли Ви святкуватимете Різдво Христове?