Новини



На романтичному вечорі у Львові збиратимуть кошти для допомоги хлопчику, пораненому ракетним ударом в Вінниці


25 вересня в укритті FESTrepublic відбудеться концерт "Melodies de Paris" у виконанні FIJI Band. Концерт буде благодійним: виручені за квитки кошти, перерахують на лікування Ромчика Олексіва. Ромчик - 7-річний хлопчик зі Львова, який отримав важкі опіки від ракетних ударів окупантів по Вінниці та зараз проходить реабілітацію в Німеччині. Його мама - 29-річна жінка — загинула на місці.

– Ромчик - дуже сильний і добрий хлопчик, — говорять учасники FIJI Band, – з яким 14 липня у Вінниці трапилася біда: ворожа ракета, що принесла смерть мами, доброї і прекрасної Галини, –  Музикою і красою ми хочемо повернути трохи добра у наш світ. Вас чекає атмосфера французьких вулиць та насолода вечірнім затишком. Запрошуємо всіх насолодитись прекрасною музикою акордеону та долучитися до доброї справи.

FIJI - якісно новий Львівський folk & jazz бенд, що формує власний стиль як мікс народної, естрадної, джазової та ретро музики. Цьому сприяє неординарний склад колективу: скрипка, гітара, баян, контрабас, перкусія та вокал.

– Кожен із виконавців є професіоналом свого інструменту, що надає кавер бенду неповторного звучання. Ви упізнаєте кожен твір, але почуєте його заново, – зазначають організатори.


Щоб першим дізнаватися новини із Західної України, Польщі та світу, приєднуйтесь до Телеграм-каналу ЗУНР


Поширити:

Опитування

Коли Ви святкуватимете Різдво Христове?