Новини



На волинському ставі стартували всеукраїнські змагання


11 серпня на базі Шацької дитячо-юнацької спортивної школи стартували змагання з веслування на байдарках і каное – 36-й Всеукраїнський меморіал пам’яті чемпіонки України Галини Зуб.

Щоб взяти участь у традиційному спортивному заході, до Шацька прибули 126 учасників з міст Луцьк, Ковель, Полтава, Добротвір, а також самого Шацька. 

Найдостойнішим – вихованцям Шацької ДЮСШ Владиславу Занюку та Софії Романович, кандидатам у майстри спорту – під час відкриття змагань довірили підняти під звуки гімну державний прапор України.

Спортсменів привітали Григорій Недопад, голова Волинської обласної ради, Ольга Сахарук, заступниця Шацького селищного голови, Олександр Грицуняк, голова громадської організації Волинська територіальна організація всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос», та Любов Клімова, тренерка-викладачка Луцької СДЮШОР «Олімп».

Пам'ять Галини Зуб, яка в віці 23 роки померла на навчально-тренувальному зборі, а також спортсменів, українських воїнів та мирних людей, які загинули від рук російських загарбників, присутні пом’янули хвилиною мовчання, повідомляє Волинь.

– Славу спортсменки Галини Зуб нині примножують юні вихованці Шацької спортивної школи. Перегони першого дня всеукраїнського заходу увінчалися успіхом для багатьох з них. Про результати дводенних змагань, кількість медалей наших веслувальників, рекорди та нові імена читайте згодом, – йдеться у дописі.


Щоб першим дізнаватися новини із Західної України, Польщі та світу, приєднуйтесь до Телеграм-каналу ЗУНР


Поширити:

Опитування

Коли Ви святкуватимете Різдво Христове?