Новини



McDonald’s відновить роботу в Західній Україні?


Інформація про відкриття ресторанів McDonald’s в Україні у серпні є неправдивою.

Популярна компанія швидкого харчування дійсно має наміри відновити роботу в окремих краях, проте конкретного рішення, планів та графіків відкриття поки що немає. 

Про це заявила керівниця відділу зв’язків із громадськістю у McDonald’s Олеся Муджирі, повідомляє 9 Канал.

— Ця інформація є неправдивою. Зараз ми постійно оцінюємо ситуацію. У деяких областях ми маємо амбіції відновити роботу, але в поточній ситуації не можемо озвучувати конкретні плани. Стежте за оновленнями, щойно у нас будуть плани, ми їх не приховуватимемо. Але зараз планів відкривати ресторани в серпні немає. Втім у нас є амбіції відновити роботу в майбутньому, – пояснила Олеся Муджирі. 

Раніше СЕО мережі Юлія Бадрітдінова наголосила, що компанія займається оновленням протоколів безпеки: кожен ресторан перевіряють щодо наявності поруч бомбосховищ.

Перемовини про відновлення роботи закладів McDonald’s в Україні тривають аж на рівні МЗС! Не кожен фаст‑фуд може таким похвалитися.

З початком війни в Україні ці мережа ресторацій повністю згорнула свою діяльність з міркувань безпеки як персоналу, так і відвідувачів.

В пресі неодноразово просочувалися чутки, що доки тривають бойові дії, то питання про відновлення роботи McDonald’s в Україні навіть не стоїть зараз не порядку денному компанії.

Разом з тим, дозволимо собі зробити сміливе припущення, що насамперед йдеться про відновлення роботи McDonald’s в порівняно безпечнішім краї — себто в Західній Україні.

На цих теренах знаменита мережа має, згідно WIKI, раптом 7 ресторацій, а саме: ві Львові, Сокільниках, Рівному, Тернополі, Івано‑Франківську, Луцьку, Чернівцях.

ЗУНР візьме на себе сміливість підказати керманичам McDonald’s в Україні, що їм варто серйозно поміркувати над розширенням своєї мережі на теренах Західної України, і зробити, як зараз мовиться, релокацію, тобто переміщення своїх закладів зі зруйнованих та окупованих міст півдня і сходу України — в наш чарівний край.

Бо коли вдасться там відновити роботу — ще те загадкове питання.

А ось з точки зору економічної доцільности, повідкривати тимчасово зачинені заклади в згаданих вище містах вже є сенс: бо ж в цім міста приїхали сотні тисяч переселенців.

Можна, нарешті, і в Ужгороді відкрити ресторан, тим паче, що про такі плани вже анонсувалося ще в 2021 році.

Зрештою ж: не тільки юґовасточними містами‑мільйонниками жиє Україна, хіба ні?

Тай не надійні вони зараз. І борше такими не особливо були...


Щоб першим дізнаватися новини із Західної України, Польщі та світу, приєднуйтесь до Телеграм-каналу ЗУНР


Поширити:

Опитування

Коли Ви святкуватимете Різдво Христове?