Новини



Біля Луцька прихильники московського патріархату покусали волонтерку (ВІДЕО)


За 25 кілометрів від Луцька, в селі Рудня, між учасниками обговорення переходу місцевого Свято-Дмитрівського храму від УПЦ МП до складу Православної церкви України, спалахнув неабиякий конфлікт.

Про інцидент розповіла учасниця подій, волонтерка Віра Шварцкоп.

— Діалогу не вийшло. Фанатики московських попів були проти публічності. Вони вигукували образи, триповерхові мати, накинулись на мене з кулаками і забрали телефон, яким я всього-на-всього проводила пряму трансляцію. Упирі бояться світла, зло боїться правди. Ці "віруючі" люди, зокрема чоловік на відео, кілька разів вдарили мене в груди і відібрали телефон. Довелося викликати швидку, – розповідає пані Віра сайту новин Луцька та Волині «Конкурент».

На оприлюдненому відеозаписі видно, як вищезгаданий чоловік, виконує рух схожий на укус, після чого волонтерка починає сильно кричати. Не відео, а справжній маркотун!

Інформацію про укус Віра Шварцкоп підтвердила новинарям особисто і зазначила, що рану від укусу довелося обробляти працівникам «швидкої», які прибули на місце події.

— Найцікавіше, що настоятель храму не виявив жодного бажання врозумити свою паству, вгамувати агресію. Сидів в церкві і спостерігав спокійно через вікно. Невже то так прийнято в цій громаді так матюкатися, кричати і шарпатися? Чого змогла навчити цих людей церква? – обурюється волонтерка.

Дивне таке питає та волонтерка...

Так того всього і навчила: лаятися і шарпатися. Церква ж московіцька!


Щоб першим дізнаватися новини із Західної України, Польщі та світу, приєднуйтесь до Телеграм-каналу ЗУНР


Поширити:

Опитування

Коли Ви святкуватимете Різдво Христове?