Новини



Луцький гурт та оркестр Нацгвардії зробили Вогнем та Мечем


Один за найвідоміших луцьких гуртів Флайза та військовий оркестр Національної гвардії України завершують роботу над новим музичним проєктом. Після студійного запису музиканти відзняли відео на спільну пісню. Композиція має назву «Вогнем і мечем».

За словами очільника гурту Андрія Тимчука, пісня запальна й спрямована на те, щоб підносити бойовий дух.

— Ми настільки втішені співпрацею, бо вони (нацгвардійці – ред.) дуже класні, енерґійні. Нас заряджають по повній, сподіваюся, що це зворотно. Аж хочеться творити ще і ще, – каже вокаліст. Додає: гурт зараз долучається до багатьох волонтерських рухів та благодійних концертів.

Як розповів керівник оркестру Нацгвардії Віктор Лучинець, хореографію, яку використали у кліпі музиканти, продумали військові.

— З таким гуртом, який співає реп, має електронну музику, то нам було незвично і незрозуміло, як воно буде звучати взагалі. Було цікаво взяти участь в такій співпраці, – каже нацгвардієць.

Презентують лучани «Вогнем і мечем» на початку серпня. Очевидно, польським сусідам через пліт назва пісні має сподобатися. Можливо, запропонують артистам «Карту поляка». Ну так: про всяк випадок.


Щоб першим дізнаватися новини із Західної України, Польщі та світу, приєднуйтесь до Телеграм-каналу ЗУНР


Поширити:

Опитування

Коли Ви святкуватимете Різдво Христове?