Новини



Цирк з Закарпаття поїхав, але клоун Тищенко лишився


Звільнення Миколи Тищенко з посади голови Закарпатського осередку «Слуга народу» жителі області сприйняли, як дуже хорошу новину. Сам Тищенко зреагував на своє звільнення в Закарпатті та закрив коментарі в соцмережах.

Перерахувати всі «приколи» Миколи, які дискредитували владну партію досить важко: починаючи від туалету на митниці, який і надалі не працює до «зелених чоловічків» в обласній раді, кепкують Новини Закарпаття.

Що Тищенко «прославився» на Закарпатті це факт. За що він не брався — все виходило боком: як звільнення голови облради Олексія Петрова. От що пише сам Микола про своє звільнення:

Якщо серйозно — рішення про відсторонення від Закарпатського осередку партії для мене не було несподіваним. Що мене дійсно здивувало у вчорашній заяві, так це позиція керівництва партії про «сумнівні піар-акції, скандали та сварки». За три роки я ніколи не був ініціатором публічних сварок. Хоча ні. Був. Приблизно рік тому я мало не набив пику колаборанту Ківі. І наб'ю, якщо він попадеться мені на очі. Це єдина скандальна акція, ініційована мною.

Схоже, що в Миколи «куряча» пам'ять. А щоб йому не нагадали, то він закрив коментарі в соціальній мережі «Фейсбук» для всіх, залишивши доступ тільки «для своїх».

Добре там Закарпатцям: сонячно, весело...


Щоб першим дізнаватися новини із Західної України, Польщі та світу, приєднуйтесь до Телеграм-каналу ЗУНР


Поширити:

Опитування

Коли Ви святкуватимете Різдво Христове?