Новини



ДТП з "дахуванням" у Львові: постраждали троє людей і четверо поліцейських


У Львові трапилася потрійна ДТП за участю поліційного Renault Duster, який перевернувся на дах.

5 травня у Львові трапилася серйозна ДТП за участю автомобіля поліції. Як повідомили у поліції Львівської області, близько 11:00 на перехресті вулиці Хімічної та проспекту Чорновола відбулось зіткнення трьох автомобілів: Toyota RAV4, Škoda Octavia та службового автомобіля поліції Renault Duster. На місці ДТП працюють правоохоронці, встановлюються обставини події.

За попередньою інформацією, водій автомобіля Toyota RAV4 не надав перевагу у русі автомобілю поліцейських, який рухався з проблисковими маячками. Внаслідок цього від удару службове авто вилетіло за межі проїжджої частини та перекинулося на дах. У легкового автомобіля серйозно пошкоджена права частина та капот. Також постраждало ще одне авто Škoda Octavia, яке в цей час зупинилося перед перехрестям.

За уточненою інформацією Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, у потрійній ДТП за участі поліцейського авто постраждали четверо поліцейських віком 20-40 років, подружжя з іншого авто (54-річна жінка і 57-річний чоловік) та ще одна 40-річна жінка з третьої автівки.

Постраждалих поліцейських та цивільних госпіталізували у лікарні святого Пантелеймона та святого Луки, усіх у стані середньої тяжкості. За попередньою інформацією, в них діагностували закриті черпно-мозкові травми, струси головного мозку, забої різних частин тіла (поперековий відділ хребта, кульшовий суглоб, плече, лобна частина голови).


Щоб першим дізнаватися новини із Західної України, Польщі та світу, приєднуйтесь до Телеграм-каналу ЗУНР


Поширити:

Опитування

Коли Ви святкуватимете Різдво Христове?