ДТП з "дахуванням" у Львові: постраждали троє людей і четверо поліцейських

5 червня 2024

У Львові трапилася потрійна ДТП за участю поліційного Renault Duster, який перевернувся на дах.

5 травня у Львові трапилася серйозна ДТП за участю автомобіля поліції. Як повідомили у поліції Львівської області, близько 11:00 на перехресті вулиці Хімічної та проспекту Чорновола відбулось зіткнення трьох автомобілів: Toyota RAV4, Škoda Octavia та службового автомобіля поліції Renault Duster. На місці ДТП працюють правоохоронці, встановлюються обставини події.

За попередньою інформацією, водій автомобіля Toyota RAV4 не надав перевагу у русі автомобілю поліцейських, який рухався з проблисковими маячками. Внаслідок цього від удару службове авто вилетіло за межі проїжджої частини та перекинулося на дах. У легкового автомобіля серйозно пошкоджена права частина та капот. Також постраждало ще одне авто Škoda Octavia, яке в цей час зупинилося перед перехрестям.

За уточненою інформацією Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, у потрійній ДТП за участі поліцейського авто постраждали четверо поліцейських віком 20-40 років, подружжя з іншого авто (54-річна жінка і 57-річний чоловік) та ще одна 40-річна жінка з третьої автівки.

Постраждалих поліцейських та цивільних госпіталізували у лікарні святого Пантелеймона та святого Луки, усіх у стані середньої тяжкості. За попередньою інформацією, в них діагностували закриті черпно-мозкові травми, струси головного мозку, забої різних частин тіла (поперековий відділ хребта, кульшовий суглоб, плече, лобна частина голови).