Новини



20-річний львів’янин продавав фейкові військові посвідчення та перепуски


У Львові затримано зловмисника, який виготовляв фальшиві посвідчення військових, що давало можливість переміщуватися під час комендантської години.

Як повідомили 5 лютого в поліції, 20-річний хлопець виготовляв підроблені тимчасові посвідчення військовозобов’язаного з відміткою «знятий з військового обліку», а також підроблені перепустки, які надають можливість пересуватись під час комендантської години.

Підроблена перепустка коштувала 200 доларів США, а вартість підробленого посвідчення військовозобов’язаного становила 40 тисяч гривень. Правоохоронці зафіксували кілька випадків продажу підроблених документів через Instagram.

«Мешканець Львівщини створив профіль у соцмережі Instagram, у якому пропонував незаконно купити перепустки, які надають можливість переміщення в умовах комендантської години. За документ просив часткову передоплату на банківську картку. Після цього виготовлену перепустку передавав «клієнтам» через третіх осіб», – повідомили в прокуратурі.

Хлопця затримали під час одержання грошей, слідчі повідомили йому про підозру за ч. 4 ст. 190 (шахрайство) та ч. 3 ст. 358 (підроблення документів) ККУ. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.


Щоб першим дізнаватися новини із Західної України, Польщі та світу, приєднуйтесь до Телеграм-каналу ЗУНР


Поширити:

Опитування

Коли Ви святкуватимете Різдво Христове?